Johan

HomeDe familieJohan
Hotel Asterisk

Johan Haagedoorn

Op 1 mei 2013 is voor mij het avontuur in ons hotel begonnen. Na 19 jaar te hebben rondgelopen en te zijn opgegroeid in het hotel was er eigenlijk geen houden meer aan. Nadat ik met mijn studie gestopt was ben ik gaan werken bij mijn moeder. Omdat ik in het begin nogal sceptisch was en liever eerst bij andere bedrijven de kneepjes van het vak wilde leren kennen, vond ik het moeilijk om de knoop door te hakken.

Terwijl ik op zoek was naar een baan vroeg mijn moeder of ik haar tijdelijk wilde helpen toen ze een vacature had voor een nachtreceptionist. Uiteraard deed ik dit, en al snel stopte ik met het zoeken naar een andere baan, want ik had erg veel plezier in het werk.

1 Nacht per week werden er 2, 2 nachten in de week breidde zich snel uit met diensten overdag. Uiteindelijk werkte ik fulltime en besloten we mijn nachtdiensten te laten vervallen en een andere nachtreceptionist aan te nemen. Vanaf toen werd ik eigenlijk mijn moeders rechterhand, of zoals zij het altijd zo leuk zegt: haar secretaresse.

Ik ben tegenwoordig bijna alleen maar op de achtergrond bezig, doe veel administratie, kleine reparaties en andere ondersteunende werkzaamheden. Met deze rol op de achtergrond voel ik mij ook het prettigst. Ik ben het liefst gewoon bezig en continu opzoek naar kleine verbeteringen zodat wij u bij terugkerend bezoek hopelijk weer opnieuw kunnen verrassen.

Ik vind dat wij de laatste jaren ontzettend vooruit zijn gegaan en dat we de familiaire sfeer weer helemaal in ere hersteld hebben.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik het niet verschrikkelijk vind om samen met mijn moeder en zus te werken. Maar ik kan u verzekeren dat er niks mooiers is dan een mooi product neer te zetten samen met de mensen die je liefhebt. Daar horen uiteraard ook flinke meningsverschillen bij.

In mijn vrije tijd stap ik graag op de fiets en verder ben ik een liefhebber van speciaalbieren.