HomeArrangementenWeekend ontsnapping

Weekend ontsnapping

Geniet van een weekendverblijf in een van onze luxueuze kamers of suites inclusief ontbijt en een gegarandeerde late check-out als u op zondag uitcheckt (op andere dagen op basis van beschikbaarheid).
Ontdek alles dat regio te bieden heeft en trek je terug in een van onze gastenkamer of suites gelegen in het culturele hart van de hoofdstad.

Dankzij de gunstige locatie van het Conservatorium vindt u de belangrijkste culturele rijkdommen van Amsterdam op loopafstand, in de buurt van het hotel.

U bent al bij de ingang van het Stedelijk Museum voordat u de naam uit kunt spreken, omdat deze pal tegenover de entree van het hotel ligt. Iets verderop vindt u het Van Gogh Museum. De kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam – letterlijk om de hoek. Met musea als van Gogh zo dichtbij, kunt u rekenen op een kleurrijk verblijf.

  • Een verblijf van twee nachten in een van onze luxueuze kamers of suites
  • Ontbijt
  • Een dag fietsverhuur is inbegrepen
  • Gegarandeerde late check-out op basis tot 4 uur als u op zondag uitcheckt, op andere dagen op basis van beschikbaarheid
  • Kosteloze early check-in, op basis van beschikbaarheid
Boek deze accommodatie