Boek uw verblijf

AankomstVertrek
Powered byCubilis
Bekijk beschikbaarheid

Ontstaan

Geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel gelegen aan de kanalen van Amsterdam. Het hotel is centraal gelegen in de historische binnenstad en is op wandelafstand gelegen van alle historische gebouwen. Bezoek het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, Het Rijksmuseum, het Vondelpark en ga shoppen in de talrijke winkels.

Meer info

Ontdek Amsterdam op de fiets

Bekijk hier de verschillende kunst, cultuur, natuur en recreatieve activiteiten in de buurt van het hotel.

Ontdek de kanalen en andere sites van Amsterdam met de fiets! In het hotel kunt u een fiets huren om de mooie plekken van de stad te bezoeken. Geen file zoals met de auto of wachttijd zoals bij het openbaar vervoer. Bepaal uw eigen route en beheer uw eigen tijd. Met de fiets kunt u makkelijk alle bezienswaardigheden van Amsterdam bereiken. Kijk hier voor de verschillende fietsroutes door het stadsdeel.

Een fiets is al te huur voor slechts € 15,00 per dag. De fiets kunt u huren aan de receptie van het hotel.

Meer info

Ontspanning
en
Service

Onze twee hoofdpeilers.

Praktische informatie

In de regio zijn er meerdere zaken te beleven. Wij bieden u tijdens aankomst een toeristenkaart aan, die u recht geeft op korting voor bepaalde activiteiten in de buurt. Zo krijgt u bijvoorbeeld €5 euro korting voor het Beermuseum. Hiernaast kan u ook gebruik maken van onze gratis fietsen om de Vlaamse Ardennen te ontdekken.
Meer info
Weekend ontsnapping

Weekend ontsnapping

Geniet van een weekendverblijf in een van onze luxueuze kamers of suites inclusief ontbijt en een gegarandeerde late check-out als u op zondag uitcheckt (op andere dagen op basis van beschikbaarheid).
Ontdek alles dat regio te bieden heeft en trek je terug in een van onze gastenkamer of suites gelegen in het culturele hart van de hoofdstad.

Dankzij de gunstige locatie van het Conservatorium vindt u de belangrijkste culturele rijkdommen van Amsterdam op loopafstand, in de buurt van het hotel.

U bent al bij de ingang van het Stedelijk Museum voordat u de naam uit kunt spreken, omdat deze pal tegenover de entree van het hotel ligt. Iets verderop vindt u het Van Gogh Museum. De kroonjuwelen van de stad – het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam – letterlijk om de hoek. Met musea als van Gogh zo dichtbij, kunt u rekenen op een kleurrijk verblijf.

  • Een verblijf van twee nachten in een van onze luxueuze kamers of suites
  • Ontbijt
  • Een dag fietsverhuur is inbegrepen
  • Gegarandeerde late check-out op basis tot 4 uur als u op zondag uitcheckt, op andere dagen op basis van beschikbaarheid
  • Kosteloze early check-in, op basis van beschikbaarheid
Lees meer
Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

Met dit Heerlijke Herfst arrangement geniet u van twee of drie dagen van een overnachting, ontbijt en een 3 gangendiner. Het Heerlijke Herfst arrangement is beschikbaar in september, oktober en november. Aankomst op basis van beschikbaarheid.

Lees meer

Recent nieuws

Het laatste nieuwtje

27/10/2020
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris in neque sed augue sodales mollis id non lectus. Donec eget massa tellus. Cras non posuere nulla, in egestas eros. Vivamus at diam vel ex sollicitudin porta. Maecenas condimentum libero nisi, sit amet blandit orci suscipit sit amet....
Lees meer

Nieuwsitem 1

08/10/2020 Lees meer