Restaurant

Restaurant Morningstar

In Parkhotel Brugge vindt u alles voor een compleet verblijf in Brugge. Zo hoeft u niet ver te zoeken wanneer u zin heeft in een snelle lunch of een uitgebreid diner. Neem plaats in ons vernieuwde restaurant of beleef de unieke Brugse sfeer op ons buitenterras met zicht op ’t Zand. Restaurant Morningstar biedt een uitgebreide menukaart en een aangepast seizoensmenu. Ook als niet-hotelgast bent u van harte welkom!

Wil u een bezoek aan ons restaurant combineren met een optreden in het Concertgebouw? Vermeld dit gerust bij uw reservatie, dan houden we hier rekening mee. Zo hoeft u niets te missen.

Restaurant Morningstar is elke dag open van 7u tot 21u.

Reserveer OnlineReserveer telefonisch

Onze kaart

In ons vernieuwde restaurant kunt u elke dag terecht voor vers bereide gerechten op basis van kwaliteitsvolle ingrediënten. Heeft u bepaalde allergieën of intoleranties? Laat het ons zeker weten. Wij houden hier graag rekening mee.

Klik hier voor de kaart van ons restaurant

Uw evenement op maat

Parkhotel biedt alle faciliteiten voor de organisatie van evenementen op maat: verschillende vergaderzalen, een grote feestzaal met een capaciteit tot 200 personen, een restaurant en bar, stijlvolle hotelkamers… Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Ook voor groepen vanaf 20 personen stellen we graag een formule samen op maat van uw wensen. Vraag online een vrijblijvende offerte.