Openingstijden
Sans Cravate is op maandag en dinsdag, vrijdag en zaterdag open voor lunch en diner.
Op woensdag, donderdag en zondag zijn we gesloten.
In sterrenrestaurant Sans Cravate geniet je van klassieke gerechten in een hedendaags jasje. Vergeet franjes, wij gaan terug naar de puurheid van koken. Henk en het team streven er altijd naar om de keuken herkenbaar te houden, met één topingrediënt in de hoofdrol. We blijven bewust weg van overbodige garnituren. Zo straalt het product echt op je bord.
We serveren je klassieke gerechten met een subtiele moderne twist. Die ontdek je met ons uitgebalanceerd menu, dat perfect geportioneerd is. Zo geniet je de hele avond lang, van amuses tot dessert. Want daarom ben je hier, toch?
Wegens de verstrengde coronaregels gaat onze focus even volledig naar het menu. Je eet bij ons tijdelijk niet meer à la carte. De topgerechten uit ons menu maken dat gelukkig méér dan goed.
Wil je gastronomisch genieten tijdens de feestdagen? Op 24/12 en 31/12 geniet je bij Sans Cravate van een feestelijk takeawaymenu. Bestel voor 20/12 om te genieten op 24/12. Wil je 31/12 vieren met onze takeaway, bestel dan voor 27/12.
Sans Cravate is op maandag en dinsdag, vrijdag en zaterdag open voor lunch en diner.
Op woensdag, donderdag en zondag zijn we gesloten.