Hotel Split
master room woods
Chalet Stardekk

Chalet Stardekk

Waar dromen werkelijk worden

Geniet van de rust in onze B&B gelegen in de Vlaamse Ardennen. Naast een heerlijke overnachting beiden wij u ook de mogelijkheid om lokale gerechten uit te proberen in ons warm ingerichte restaurant.

 

Volgende
Hotel Split
Deluxe room
Hotel Split
Hotel Split
Hotel Split
Hotel Split
Double room
Hotel Split
Hotel Split
Suite

Deluxe room

2

Onze deluxe kamer is een luxe kamer gelegen op de hoogste etage van de B&B. De kamer heeft een verfijnd ontwerp en modern comfort. Deze kamer heeft een zithoek, een marmeren badkamer met voorzieningen voor de kamer, een espressomachine, dagelijks een gratis fles water en gratis WiFi.

Double room

2

De tweepersoonskamers zijn voorzien van alle modern comfort. Een badkamer met zwart parket, een espressomachine, dagelijks een gratis fles water en gratis WiFi zijn slechts enkele voorbeelden om aan te tonen dat de kamer perfect is voor uw verblijf in onze B&B.

Suite

4

Onze comfortabele en ruime driepersoonskamers zijn ideaal voor gezinnen.

De driepersoonskamers zijn uitgerust met een kingsize bed en een eenpersoonsbed, of met drie eenpersoonsbedden. Een babybedje kan gratis in de kamer worden geplaatst.

Alle driepersoonskamers zijn uitgerust met een airco, WiFi en een marmeren badkamer. Elke dag krijgt u ook een gratis fles water op de kamer.

Volgende
Volgende

Onze diensten

Check-in

U kan elke dag inchecken van 14:00 - 20:00.

Gratis WiFi

Maak gebruik van de gratis WiFi in onze B&B.

Schoonmaak

Maak gebruik van onze dagelijkse huishouding. Uw kamer zal worden schoongemaakt en alle toiletartikelen opgevuld.

Wasserij

Wasserij nodig? Wij wassen en drogen uw kleren voor een kleine vergoeding

Volgende
Hotel Split
Hotel Split
Hotel Split
Hotel Split
Praktische informatie
Hotel Split
Regionale producten

Praktische informatie

In de regio zijn er meerdere zaken te beleven. Wij bieden u tijdens aankomst een toeristenkaart aan, die u recht geeft op korting voor bepaalde activiteiten in de buurt. Zo krijgt u bijvoorbeeld €5 euro korting voor het Beermuseum. Hiernaast kan u ook gebruik maken van onze gratis fietsen om de Vlaamse Ardennen te ontdekken.

Regionale producten

Tijdens uw verblijf bieden wij u ook de mogelijkheid om bij ons te dineren. Voor elk gerecht dat wij serveren tijdens het ontbijt of diner, gebruiken wij lokale producten. Zo steunen wij de lokale boeren en hebben wij minder nood aan milieuvervuilende transportmiddelen. Indien u allergisch bent voor een bepaald iets, informeer ons dan alstublieft voordien zodat wij ook voor u iets lekkers kunnen voorzien.

Volgende

Video

Volgende

Contacteer ons

Volgende

Schrijf een beoordeling

Beoordeling plaatsen
Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Uw bericht wordt verstuurd
Naar boven